Kako nakupovati

Pri parfumih na posameznem izdelku je prvo potrebno izbrati količino parfuma (velikost stekleničke). V polje količina vnesemo število izdelkov/parfumov, ki jih nameravamo kupiti. Z gumbom Dodaj v košarico potrdimo število izdelkov in jih s tem tudi vnesemo v virtualno nakupovalno košarico.

Potem lahko kupujemo naprej ali pa kliknemo ogled košarice, kjer se nahajajo kupljeni izdelki. Tukaj lahko nakupovalno košarico še urejamo in sicer lahko spreminjamo količino izdelkov, ali pa izdelke odstranimo iz košarice.

Če se odločite za nakup, kliknite na blagajno, zdaj je potrebno vnesti vaše prijavne podatke v kolikor ste se že pred tem registrirali v našo prodajalno, če pa ste novi kupec, se lahko registrirate zdaj.

Po uspešni prijavi imate pred sabo seznam naročenih izdelkov, skupni znesek izdelkov, stroške dostave in končno ceno. Če ste zadovoljni z naročenimi izdelki lahko zdaj izberete še način dostave in način plačila.

Pred zaključkom naročila imate na vpogled naročene izdelke vključno z davki ter stroški dostave. V kolikor z naročenim blagom niste zadovoljni, lahko s klikom na “UREDI IZDELKE” uredite vsebino ter količino košarice.

Na naslednji strani lahko še dodate komentar na nakup in z klikom na KUPITE SEDAJ in zaključite nakup.

S tem je elektronski del nakupa zaključen ter pogodba sklenjena. Vrednost nakupa in vaši podatki so posredovani v spletno trgovino.

Več si lahko preberete v pogojih poslovanja tukaj.

Košarica

Košarica je prazna
Posodabljamo košarico!