ČISTILNI GEL za PLOŠČICE IN LESENA TLA Wexor 750ml

10,99  z DDV z DDV

ČISTILNI GEL ZA PLOŠČICE IN LESENA TLA WEXOR 750ml

Higienski, lepotilni, zaščitni in polirni tretma za terakota ploščice, laminat in barvana tla. Njegova koncentrirana gel formula zagotavlja globinsko higieno in popoln rezultat že po prvem čiščenju. Gel s karnauba voskom ščiti talne površine. Gel ne zahteva izpiranja. Gel ima prijeten dišeč vonj pomarančnih cvetov, lotosovega cveta in sredozemskih not.

UPORABA: Izdelek pred uporabo pretresite. Približno en zamašek gela dodajte v vedro z 1 litrom vode. En pokrovček vsebuje 25 ml. Nekaj sekund mešajte s krpo, dokler se gel v vodi ne raztopi. Krpo dobro ožemite in operite. Priporočamo, da izdelek najprej preizkusite na skrivnem mestu. Za večji sijaj po površini pobrišite z mehko, suho krpo. Preden hodite po očiščeni površini, počakajte, da se tla popolnoma posušijo.

OPOZORILO: Gela ne uporabljajte na stopnicah, zunanjih površinah, v vlažnih prostorih ali okolju, kjer je stoječa voda (kopalnica, tuši…). Če gel uporabljate na lesenih površinah ali na parketu mora ta biti barvan. Ni užitno. Umaknite izdelek izven dosega otrok in živali. Po uporabi embalažo odvrzite v zabojnike za plastično embalažo. Embalaže ne odlagajte v naravo.

In stock

Količina

Dodatne informacije

Količina

100ml, 15ml, 30ml, 50ml

Postani prvi/-a, ki bo oddal/-a mnenje za "ČISTILNI GEL za PLOŠČICE IN LESENA TLA Wexor 750ml".

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

Ni še mnenj za ta izdelek.

Nazadnje ogledani izdelki