NEVTRALIZATOR NEPRIJETNEGA VONJA

Mnenje

2,20 25,90  z DDV

NEVTRALIZATOR NEPRIJETNIH VONJAV NA TKANINAH

Priznajmo si: vsi smo zaposleni. Med šolo, službo, doma, v dnevu nam ne ostane veliko časa za reševanje vedno večjega seznama opravil. Torej, ko vaša oblačila po pranju zaudarjajo, je to lahko zares hudo. Med številnimi izdelki za dom vendarle obstaja rešitev, ki se imenuje Odour Off (nevtralizator neprijetnih vonjav). Izdelek vsebuje aktivno molekulo, ki napade delce vonjav na tkaninah in jih nevtralizira. Vonj izdelka je unisex in je primeren za vsakogar in za različne namene, kot so športna oblačila, živali, vonj po kuhinji, vonj po dimu, delavnici… Sodobna vlakna sintetičnega izvora, ki se uporabljajo predvsem za športna oblačila, se popolnoma razlikujejo od tradicionalnih vlaken in jih je potrebno prati z detergenti, ki po eni strani ohranijo njihovo funkcijo, po drugi strani pa ohranijo njihovo površino. Odour Off je kot nalašč ustvarjen tudi za odstranjevanje neprijetnega vonja vaših hišnih ljubljenčkov. Vaš pes je nedvomno ponosen na svoj vonj, saj je to njegova identiteta in njegov pečat svetu. Psi imajo tako kot ljudje mastno kožo in voskasta ušesa. In ali ste vedeli, da se potijo skozi noge? To je veliko telesnega vonja, s katerim se je potrebno spopasti. Odour Off je primeren za vse vrste tkanin od postelje, otroške posteljice, zaves, sedežnih garnitur do blazin…, ter za vse vrste neprijetnih vonjav. Vaša oblačila in tekstilni izdelki bodo s tem izdelkom znova prijetno sveži in brez neprijetnih vonjav.

Količina

Opis

DIŠAVNE NOTE: cvetlične, sveže

SESTAVA: 4-tert-ButyIcycIohexyI Acetate, 2,4-DimethyI-3- Cyclohexene Carboxaldehyde, Alpha-lsomethyl lonone, Hexyl salicylate, Methylundecanal, Citronellol, delta-Damascone, Limonene, Eucalyptol, Methyl Dihydroxy-Dimethylbenzoate.

OPOZORILO: Ni užitno! Hranite izven dosega otrok. Pred uporabo natančno preberite navodila. Po uporabi temeljito operite roke. Izdelka ne vdihujte. Izdelek lahko resno draži oči in kožo, zato ob uporabi uporabite zaščitna očala in zaščitne rokavice. Izdelek lahko povzroči alergijsko reakcijo.

INCI: Nevtralizator neprijetnega vonja (Profesionalni izdelek)

NAVODILA ZA UPORABO

Koncentriran izdelek. Dobro premešajte pred uporabo.

STROJNO PRANJE: dodajte 5/10 ml parfuma v predal za izpiranje v zadnji fazi pranja.

ROČNO PRANJE: dodajte 5/10 ml parfuma na 5 litrov vode pri končnem izpiranju v zaščitnih rokavicah. Pokrovček embalaže je približno 5 ml.

V SUŠILNIKU: nalijte nekaj kapljic parfuma na robček ali kos blaga in ga položite v sušilni stroj.

Dodatne informacije

Količina

20ml – Tester, 250ml, 500ml, 50ml

5.00
Mnenje
1 star 0 0
2 stars 0 0
3 stars 0 0
4 stars 0 0
5 stars 100 1
Oglej si vsa mnenja
Postani prvi/-a, ki bo oddal/-a mnenje za "NEVTRALIZATOR NEPRIJETNEGA VONJA".

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

1 review for NEVTRALIZATOR NEPRIJETNEGA VONJA

Ni še mnenj za ta izdelek.

Nazadnje ogledani izdelki