PENA ZA ODSTRANJEVANJE MADEŽEV iz tkanin Wexor 750 ml

11,99  z DDV z DDV

PENA ZA ODSTRANJEVANJE MADEŽEV IZ TKANIN Wexor 750 ml

Profesionalni odstranjevalec madežev z aktivno peno na osnovi aktivnega kisika in površinsko aktivnih snovi je idealen za odstranjevanje najrazličnejših madežev (mast, trava, vino, paradižnik, kava, čokolada…) Visoka koncentracija površinsko aktivnih snovi omogoča super razmaščevanje tudi posušenih madežev. Odstranjevalec madežev Wexor je nežen do vlaken in barve, ne pušča medežev in je barvo nevtralen. Izdelek je primeren za vse vrste tkanin. Madeže globinsko odstrani brez da bi poškodoval tkanine in barve.

UPORABA: Peno nanesite na prizadeti del tkanine in pustite delovati največ do 15 minut, nato izperite z vodo, oz. tkanino operite v pralnem stroju.

OPOZORILO: Izdelka ne nanašajte neposredno na kovinske dele. V času, ko ste nanesli peno na tkanino, le te ta trenutek ne izpostavljajte soncu in drugim virom toplote. Izdelek najprej preizkusite na skritem delu. Ni užitno. Umaknite izdelek izven dosega otrok in živali. Po uporabi embalažo odvrzite v zabojnike za plastično embalažo. Embalaže ne odlagajte v naravo.

In stock

Količina

Dodatne informacije

Količina

100ml, 15ml, 30ml, 50ml

Postani prvi/-a, ki bo oddal/-a mnenje za "PENA ZA ODSTRANJEVANJE MADEŽEV iz tkanin Wexor 750 ml".

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

Ni še mnenj za ta izdelek.

Nazadnje ogledani izdelki