Profumel Parfum za pranje perila SWEET SUN

14,90  z DDV

PROFUMEL SWEET SUN parfum za pranje perila poskrbi za dobro počutje najmlajših, dojenčkov in malčkov. Dišava je mešanica citrusov, magnolije in pačulija. Dišava je navdihnjena po sladki svetlobi sonca, po lepem sončnem dnevu na pobočju Himalaje, katera je napolnjena z bujnim rastjem magnolij.

NOTE DIŠAVE: citrusi, magnolija, pačuli

PARFUM ZA PRANJE PERILA 250 ml V pralni stroj dodajte nekaj kapljic parfuma, da boste dali svojemu perilu dišeč vonj. Parfum vam bo dal občutek dobrega počutja cel dan.

SESTAVA: Butilcicloesil Acetat Benzil Salicylate, esil cinnamal, 2-(4-tert-Buttilbenzil) Propionaldehyde, Coumarin, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-ottaidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil) etanone, Citronellol, Linalool, 1-(1,2,3,4,6,7,8,8a-otaidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil) etan-1-one, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8a-Ottaidro-2,3,8,8 tetrametil-2-naftil) etan-1-one, Eucalyptol, Dodecanale, 2 Methyl undercanal, Methyl Cinnamate, 3-methyl-4-(2,6,6-trimethyl-2-cicloesen-1-il)-3-Buten-2-one, dimethylcyclohexene-3-one-1-carbaldehyde

OPOZORILO: Ni užitno! Hranite izven dosega otrok. Pred uporabo natančno preberite navodila. Po uporabi temeljito operite roke. Izdelka ne vdihujte.

INCI: Parfum za pranje perila (Profesionalni izdelek)

 

 

 

 

In stock

Količina

Opis

Novo na trgu! Ste že slišali za parfum, ki se uporablja za pranje perila? Sedaj je na voljo tudi pri nas. V ponudbi imamo 8 različnih vrst parfumov za pranje perila Profumel. Na voljo so v velikosti 250 ml. Izdelki so narejeni v Italiji v podjetju Horomia, ki ima dolgoletno tradicijo za tovrstne izdelke.

Profesionalni izdelki Profumel so veliko več kot le preproste dišave za perilo. Le nekaj kapljic dodanih v pralni stroj je dovolj za pridobitev dišečih oblačil.

Profumel je prva dišava za perilo, ki poskrbi za dobro počutje najmlajših, dojenčkov in malčkov. Formula parfuma za pranje perila je dezinfekcijska in hipoalergena, ter je primerna za občutljivo otroško kožo, ki je še posebej razdražljiva. Izdelek Profumel pomaga odstraniti mikrobe in bakterije iz oblačil.

 

NOTE DIŠAVE: citrusi, magnolija, pačuli

PARFUM ZA PRANJE PERILA 250 ml V pralni stroj dodajte nekaj kapljic parfuma, da boste dali svojemu perilu dišeč vonj. Parfum vam bo dal občutek dobrega počutja cel dan.

Dodatne informacije

Količina

250ml, 500ml, 50ml

Postani prvi/-a, ki bo oddal/-a mnenje za "Profumel Parfum za pranje perila SWEET SUN".

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mnenja

Ni še mnenj za ta izdelek.

Nazadnje ogledani izdelki